Bibliografia > GUIES DE RUTES

Cossetània Edicions. Col·lecció Azimut
Autor/s: Pako Crestas
ISBN: 978-84-9034-181-0
N. rutes: 28
N. pàgines: 120
Data de publicació: 01-11-2013
Idioma: Català
Descripció Les zones altes de les comarques del Berguedà i el Solsonès presenten un marc incomparable per a la pràctica de les excusions amb raquetes. Els magrnífics paratges amagats enre els grans boscos, els cims paronàmics, les muntanyes d'amables formes, la manca quasi total de perill d'allaus... fan d'aquestes serres prepirinenques un veritable paradís de pau i tranquil·litat, cau d'immillorables excursions.

Gràcies a aquesta guia descobrirem racons graçats i nevats del cor de les serres com Ensija, Port del Comte, Rasos de Peguera, Cloterons, Catllaràs, Tosa d’Alp, Puigllançada, Cadí...

Pako Crestas:
Pako Crestas (Barcelona, 1969) és l’àlies pel qual es coneix l’autor d’aquesta guia. Des dels disset anys viu una constant passió pel món de les muntanyes. Profundament enamorat del Pirineu, ha pujat a gran nombre de cims, tant caminant com escalant. Els seus escenaris més freqüents són els Pirineus Oriental i Central, Montserrat i el Prepirineu català (Oliana-Montsec). També ha realitzat diversos viatges per practicar l'escalada i l'alpinisme en diferents serralades del planeta.

Ha publicat més de 100 reportatges en revistes especialitzades i ha pronunciat més de 300 conferències-audiovisuals. És autor de mapes; guies de muntanyismeisme, d'excursionisme i de platges; llibres d’escalada, un assaig de poesia, i una novel·la autobiogràfica.

Més informació sobre l’autor a la web www.pakocrestas.com
Informació enviada per: Llibreria Horitzons